Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Συμβουλευτική

e-Counseling

e-Learning

trainee 265x200

Photo album

/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main

WEBSITE FASHION 

project logo gr rnm

WEBSITE BIKES

project logo ver1

Σύνδεση

https://www.facebook.com/kekpkm

Εξωτερικά νέα

rollbaner ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

 

 

Programme logo

 

 

 

Σέρρες, 12/06/2018

Αρ. Πρωτ.:6248

Ανακοίνωση σύναψης συμβάσεων έργου με εκπαιδευτές στο πλαίσιο του έργου:

PromotetourismandCulturethroughthewaterκαιακρωνύμιοToCulter

Το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ανακοινώνει, την πρόθεση σύναψης συμβάσεων έργου με εκπαιδευτές, με στόχο την υλοποίηση του προγράμματος κατάρτισης, με τίτλο: «RESTAURANTANDSERVICETECHNIQUES» και κωδικό 3.4.1, στο πλαίσιο της δράσης 3.4.1. του έργου “Promote tourism and Culture through the water”   και ακρωνύμιο “ToCulter”.

                                                                                                             

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΙ   ΩΡΕΣ ΘΕΩΡΙΑΣ
2 RESTAURANT AND SERVICE TECHNIQUES

Επιχειρηματίες, εργαζόμενοι, άνεργοι εν δυνάμει επιχειρηματίες.

(20 άτομα)

  100

Οι εκπαιδευτικές ενότητες που πρόκειται να αναπτυχθούν στο πρόγραμμα κατάρτισης είναι :

Εκπαιδευτικές ενότητες Περιεχόμενα Ενότητας Ώρες θεωρίας Ειδικότητα Εκπαιδευτή
Εισαγωγή στον Τουρισμό και την Εστίαση Εισαγωγή στον Τουρισμό, Γνωριμία με τους χώρους εστίασης- αναψυχής 6 Τουριστικών Επαγγελμάτων
Οργάνωση και Λειτουργία Επισιτιστικών Μονάδων Bασικά τμήματα και κατηγορίες εστιατορίου, Οργάνωση εστιατορίου, Προσωπικό και Εξοπλισμός εστιατορίου, Προσωπικό εστιατορίου & οι αρμοδιότητες τους - Ιεραρχία και Καθήκοντα 6 Τουριστικών Επαγγελμάτων
Management και Marketing Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Ξενοδοχειακό Marketing και πωλήσεις, Στρατηγικό Management, Management Υπηρεσιών, Οργάνωση και Διοίκηση Επισιτιστικών Τμημάτων και ειδικά θέματα ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, Διαχείρηση προμηθειών, παραγωγής και πωλήσεων 6 Τουριστικών Επαγγελμάτων
Ποιοτική Εξυπηρέτηση των πελατών ενός χώρου εστίασης Κανόνες συμπεριφοράς και τεχνικής στο service, Υποδοχή πελάτη, Λήψη της παραγγελίας, Debarassage, Σερβίρισμα ιδιαίτερων πιάτων, Έκδοση λογαριασμού και αναχώρηση του πελάτη, Διαχείρηση και Αντιμετώπιση παραπόνων 3 Τουριστικών Επαγγελμάτων
Ψυχολογία Πελατών και Επικοινωνία ενός χώρου εστίασης Δημόσιες Σχέσεις, Ενσυναίσθηση - Τύποι Πελατών (Ο αναποφάσιστος, Ο βιαστικός, Ο τακτικός, κλπ), Η ψυχολογία του πελάτη και η εθνικότητά του, Ανάπτυξη τεχνικών επικοινωνίας και εξυπηρέτησης, Προσέγγιση και συναλλαγή ανάλογα με τον τύπο του τουρίστα (π.χ. μαζικός, θεσμοποιημένος, μη θεσμοποιημένος, κλπ), την ηλικία και την οικογενειακή του κατάσταση 3 Τουριστικών Επαγγελμάτων
Εισαγωγή στην Εστιατορική Τέχνη Διακρίσεις Επισιτιστικών Επιχειρήσεων, Διάταξη - Χώροι - Εξοπλισμός Εστιατορίου, Σύνθεση Μενού, Στρώσιμο Τραπεζιού, Μορφές, Τρόποι και Τεχνικές Σερβιρίσματος 6 Τουριστικών Επαγγελμάτων
Εισαγωγή στην Οινολογία Καλλιέργεια και ποικιλίες της αμπέλου, Παραγωγή του κρασιού, Οι κυριότερες οινοπαραγωγικές χώρες (με έμφαση στις Ευρωπαϊκές), Οινοπαραγωγικές περιοχές της Ελλάδας, Τυποποίηση των κρασιών, Έλεγχος φιάλης, πώματος 6 Γεωπόνος
Επιλογή ετικέτας, Κρασιά με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, Αφρώδη κρασιά, Γλυκά κρασιά, Παλαίωση των κρασιών, Ποιοτική κατάταξη των κρασιών, Τα χαρακτηριστικά των κρασιών ως προς το χρώμα, άρωμα γεύση, μπουκέ, σώμα 6 Γεωπόνος
Οινολογία και Εστιατόριο Τεχνική παρουσίασης των κρασιών, Μεταφορά και παρουσίαση της φιάλης, Εκπωμάτωση της φιάλης, Απαραίτητα σκεύη και εξοπλισμός για σερβίρισμα άσπρου, ροζέ, κόκκινου και αφρώδους κρασιού, τσίπουρου και ούζου. Σημεία τεχνικής και προσοχής κατά το σερβίρισμα, Προσόντα οινοχόου, στολή, καθήκοντα, Αντιστοιχία των φαγητών και κρασιών, Σύνθεση καταλόγου κρασιών 6 Τουριστικών Επαγγελμάτων
Barista Παρασκευή ροφημάτων, γευσιγνωσία καφέ, Η Μηχανή Αλέσματος - Η Μηχανή Espresso / Επίδειξη λειτουργίας, δοσολογίες, Πρωινό και Brunch, Ελληνικό Πρωινό και Εδέσματα 6 Τουριστικών Επαγγελμάτων
Τοπική Κουζίνα και Τοπικοί Οίνοι Συνταγές με τοπικά προϊόντα σε συνδυασμό με τοπικό κρασί / τσίπουρο 12 Τουριστικών Επαγγελμάτων
Εφαρμογές και Συστήματα Online κρατήσεων στον επισιτιστικό τομέα Εφαρμογές και Συστήματα Online κρατήσεων στον επισιτιστικό τομέα 6 Τουριστικών Επαγγελμάτων
Digital Marketing Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Digital Marketing Επισιτιστικών Επιχειρήσεων 6 Οικονομολόγος / Πληροφορικός / Τουριστικών Επαγγελμάτων
Υγιεινή Τροφίμων και Εγκαταστάσεων Υγιεινός χειρισμός τροφίμων, Μολύνσεις των τροφίμων (Επιμολύνσεις από μικροοργανισμούς, επικίνδυνες χημικές ουσίες, ξένα σώματα, άνθρωπο), Διατήρηση έτοιμων προς κατανάλωση τροφίμων, Τρόφιμα υψηλού και χαμηλού κινδύνου, Έλεγχος καταλληλότητας τροφίμων - Επικίνδυνα και κρίσιμα σημεία ελέγχου των τροφίμων. Το σύστημα HACCP 6 Κτηνίατρος/Τεχνολόγος Τροφίμων
Η υγιεινή των χώρων και εξοπλισμού (Η υγιεινή στο χώρο παραγωγής, Η υγιεινή των εγκαταστάσεων, Η υγιεινή των χώρων υποστήριξης, Η υγιεινή του χώρου πελατών (τραπεζαρία), Η διαχείριση των απορριμμάτων, Τρωκτικά, έντομα, επιβλαβή πουλιά, ζώα. Μέτρα πρόληψης, Έλεγχος της υγιεινής των χώρων και του εξοπλισμού, Υγειονομικός έλεγχος από Δημόσιες υπηρεσίες 6 Κτηνίατρος/Τεχνολόγος Τροφίμων
Τεχνικές εύρεσης εργασίας Τεχνικές εύρεσης εργασίας 3 Ανθρωπιστικών Επιστημών / Οικονομολόγος
Βασικές Αρχές Εργατικού Δικαίου Βασικές Αρχές Εργατικού Δικαίου 3 Νομικός
Υγιεινή και ασφάλεια Υγιεινή και ασφάλεια 4 Μηχανικός

Απαιτούμενα προσόντα :

Η κατάρτιση πραγματοποιείται από εκπαιδευτές ενηλίκων, οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π (πρώην ΕΚΕΠΙΣ).

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

  1. Πτυχία
  2. Πιστοποιητικό Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π
  3. Βιογραφικό σημείωμα
  4. Επαγγελματική ή/και εκπαιδευτική εμπειρία (η οποία αποδεικνύεται με βεβαιώσεις εργοδοτών/ασφαλιστικού φορέα, βεβαιώσεις εκπαιδευτικής εμπειρίας από τα αντίστοιχα ιδρύματα /δομές, Τ.Π.Υ ή Α.Π.Υ) που θα αξιολογηθούν ως εξής:

Αμοιβές εκπαιδευτών

Η αμοιβή εκπαιδευτών ανά ώρα ανέρχεται στα 17 ευρώ μεικτά συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων κρατήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές μπορούν να υποβάλλουν τη συνημμένη αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε στα γραφεία του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2. τέρμα Ομονοίας (πρώην κτήριο ΔΕΣΕ) από τις 09:00 έως τις 14:00 Δευτέρα –Παρασκευή από 12/06/2018 έως 18/06/2018.

Θα αξιολογηθεί επίσης η δυνατότητα από πλευράς χρόνου και επαγγελματικών υποχρεώσεων να συνεισφέρουν στην καλύτερη υλοποίηση των προγραμμάτων.

Τα μαθήματα θα υλοποιούνται πρωινές ή/και απογευματινές ώρες στο παράρτημα του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2. στο Σιδηρόκαστρο από 25/06/2018 έως τέλη Ιουλίου.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2. Π.Κ.Μ.

Συνημμένα:

1. Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Εκπαιδευτή (σε μορφή doc)

2. Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Εκπαιδευτή (σε μορφή pdf)

 

Για να δείτε την ανακοίνωση σε μορφή pdf πατήστε εδώ

 

flags

diaugeia

ΕΣΠΑ 2014-2020

LogoEKT EYE