ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ
ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:
«HOSPITALITY AND CATERING»
Σήμερα στις 20/02/2018, στα γραφεία του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έγινε η επιλογή των εκπαιδευτών για την υλοποίηση προγράμματος κατάρτισης με τα εξής χαρακτηριστικά:
ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ | BORDERLESS CULTURE |
ΔΡΑΣΗ | 4.7.2 |
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΟΣ | 1 |
ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ | HOSPITALITY AND CATERING |
ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΙ | 10 |
ΩΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ | 65 |
ΦΟΡΕΑΣΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ | ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ2 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ |
ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ | ΣΕΡΡΕΣ, ΤΕΡΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, (Πρώην κτίριο ΔΕΣΕ) |
Η διαδικασία επιλογής των εκπαιδευτών έγινε ως εξής:
Με ευθύνη του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2., αναρτήθηκε στις 06/02/2018 στην ιστοσελίδα του και στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο εκπαιδευτή που πληρούσε τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα να υποβάλλει αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι τις 16/02/2018.
Αφού διαπιστώθηκε ότι κατατέθηκαν συνολικά 4 αιτήσεις υποψηφίων εκπαιδευτών, η επιτροπή προχώρησε στην εξέταση τους.
Από τον σχετικό έλεγχο προέκυψε ότι οι υποψήφιοι εκπαιδευτές είναι:
Α/Α | ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ | ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ |
1 | ΑΡΑΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΣ |
2 | ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ |
3 | ΠΑΛΗΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ |
4 | ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΑΝΔΡΕΑΝΝΑ | ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ |
Η Επιτροπή που συγκροτήθηκε για την επιλογή των εκπαιδευτών απαρτίστηκε από τους κάτωθι:
- Σπυρόπουλο Παναγιώτη – ως Πρόεδρο της Επιτροπής – Πρόεδρος Δ.Σ. ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2.
- Αραπάκη Γεώργιο – ως Μέλος- Διευθυντής ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2.
- Μαγγανάρη Στεργιανή - ως Μέλος- Γραμματέας ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2.
Η επιτροπή λαμβάνοντας υπόψη της τα δικαιολογητικά που κατέθεσαν οι υποψήφιοι και τους περιορισμούς της προκήρυξης ενέκρινε σε πρώτη φάση όλες τις αιτήσεις.
Μετά από επικοινωνία με τους υποψήφιους εκπαιδευτές και με βάση τη διαθεσιμότητά τους έγινε η τελική επιλογή και κατανομή των ωρών, όπως παρουσιάζεται στo ωρολόγιο πρόγραμμα που ακολουθεί ως παράρτημα.
Υπογραφές
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ «HOSPITALITY AND CATERING» | ||||
ΗΜ/ΝΙΑ | ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ - ΛΗΞΗΣ | ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ | ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ | ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ |
26/02/2018 | 15:00-21:00 | Δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής | ΑΡΑΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | 6 |
28/02/2018 | 12:30-18:30 | Catering: Οργάνωση και Λειτουργία Επισιτιστικής Μονάδας | ΠΑΛΗΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | 6 |
07/03/2018 | 12:30-18:30 | Catering: Τοπική κουζίνα | ΠΑΛΗΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | 6 |
12/03/2018 | 09:00-15:00 | Hospitality: Οργάνωση και Διοίκηση Ξενοδοχειακών Μονάδων - Hotel Management | ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΑΝΔΡΕΑΝΝΑ | 6 |
21/03/2018 | 12:30-18:30 | Οινολογία | ΠΑΛΗΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | 6 |
26/03/2018 | 09:00-15:00 | Hospitality: Οικονομική Διαχείριση Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Μονάδων | ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΑΝΔΡΕΑΝΝΑ | 6 |
28/03/2018 | 09:00-15:00 | Προβολή και μάρκετινγκ τουριστικού προϊόντος | ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΑΝΔΡΕΑΝΝΑ | 6 |
02/04/2018 | 15:00-21:00 | Υγιεινή και ασφάλεια στο χώρο εργασίας σε επισιτιστικές και ξενοδοχειακές μονάδες | ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | 6 |
04/04/2018 | 15:00-18:00 | ΤΠΕ στον Τουρισμό & Σύγχρονα Συστήματα Online Κρατήσεων | ΑΡΑΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | 3 |
18:00-20:00 | Αξιολόγηση | 2 | ||
ΣΥΝΟΛΟ | 65 |
Για να δείτε την ανακοίνωση σε μορφή PDF, πατήστε εδώ