Εκτύπωση

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ

ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΛΑΕΚ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:

«ΟΙΝΟΧΟΟΣ - Sommelier»

Σήμερα στις 23/01/2018, στα γραφεία του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έγινε η επιλογή των εκπαιδευτών για την υλοποίηση προγράμματος κατάρτισης  με τα εξής χαρακτηριστικά:

ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ

ΛΑΕΚ 1-25

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΟΣ

3201702424

ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΟΙΝΟΧΟΟΣ- Sommelier

ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΙ

25

ΩΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

32

ΦΟΡΕΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ2  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΣΕΡΡΕΣ, ΤΕΡΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, (Πρώην κτίριο ΔΕΣΕ)

Η διαδικασία επιλογής των εκπαιδευτών έγινε ως εξής:

Με ευθύνη του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2., αναρτήθηκε στις 17/01/2018 στην ιστοσελίδα του και στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο εκπαιδευτή που πληρούσε τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα να υποβάλλει αίτηση  εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι τις 22/01/2018.

Αφού διαπιστώθηκε ότι κατατέθηκαν συνολικά 5 αιτήσεις υποψηφίων εκπαιδευτών, (3 αιτήσεις για την ειδικότητα Γεωπόνου και 2 αιτήσεις για την ειδικότητα Τουριστικών Επαγγελμάτων) η επιτροπή προχώρησε στην εξέταση τους.

Από τον σχετικό έλεγχο προέκυψε ότι οι υποψήφιοι εκπαιδευτές είναι:

Α/Α

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

1.       

ΑΛΑΜΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΓΕΩΠΟΝΟΣ

Α

2.       

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

Α

3.       

ΝΙΖΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΓΕΩΠΟΝΟΣ

Α

4.       

ΠΑΛΗΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

Α

5.       

ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΕΩΠΟΝΟΣ

Α

Η Επιτροπή που συγκροτήθηκε για την επιλογή των εκπαιδευτών απαρτίστηκε από τους κάτωθι:

Σπυρόπουλο Παναγιώτη  – ως  Πρόεδρο της Επιτροπής – Πρόεδρος Δ.Σ. ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2.

Αραπάκη Γεώργιο – ως Μέλος- Διευθυντής ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2.

Μαγγανάρη Στεργιανή - ως Μέλος- Γραμματέας ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2.

Η επιτροπή λαμβάνοντας υπόψη της τα δικαιολογητικά που κατέθεσαν οι υποψήφιοι και τους περιορισμούς της προκήρυξης ενέκρινε σε πρώτη φάση όλες τις αιτήσεις και για τις δύο ειδικότητες.

Στη συνέχεια αξιολογήθηκε η συνάφεια της επαγγελματικής εμπειρίας των εκπαιδευτών με το αντικείμενο του προγράμματος κατάρτισης, από την οποία προέκυψαν τα παρακάτω αποτελέσματα ανά ειδικότητα:

ΓΕΩΠΟΝΟΙ

Α/Α

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΝΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

(ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ)

ΧΡΟΝΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

1

ΑΛΑΜΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ‘ΕΔΑΦΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΟΣ’, ΤΜΗΜΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ, Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ, ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΡΑΜΑΣ

3 ΜΗΝΕΣ

(Από 01/03/2012 έως 28/06/2012)

3 ΜΗΝΕΣ

2

ΝΙΖΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΦΥΤΙΚΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ, ΤΜΗΜΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΤΟΫΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ

117 ΜΗΝΕΣ

(Από 04/04/2008 έως σήμερα)

117 ΜΗΝΕΣ

3

ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ‘ΕΔΑΦΟ-ΚΛΙΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΟΣ’ , ΤΜΗΜΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ, ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ,

4 ΜΗΝΕΣ

(Από 01/03/2011 έως 05/07/2011)

17 ΜΗΝΕΣ

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ‘ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ’ , ΤΜΗΜΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ, ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ,

4 ΜΗΝΕΣ

(Από 03/10/2011 έως 16/02/2012)

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ‘ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ’ , ΤΜΗΜΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ, ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ,

3 ΜΗΝΕΣ

(Από 01/03/2012 έως 28/06/2012)

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ‘ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ’ , ΤΜΗΜΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ, ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ,

4 ΜΗΝΕΣ

(Από 13/10/2014 έως 06/02/2015)

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ‘ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥ’ , ΤΜΗΜΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ, ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ,

4 ΜΗΝΕΣ

(Από 01/10/2015 έως 05/02/2016)

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

Α/Α

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΝΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

(ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ)

ΧΡΟΝΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

1

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ

* ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΤΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Ή/ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΝΑΦΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

0

0

2

ΠΑΛΗΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

96 ΜΗΝΕΣ

(Από 08/01/2009 έως σήμερα)

119 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NEGRESCOCHATEAU, ΝΙΚΑΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ

4 ΜΗΝΕΣ

(Από 13/03/2006 έως 12/07/2006)

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ  ‘ΛΕΙΟΥΡΓΙΕΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ’, ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

127 ΜΗΝΕΣ

(Από 21/05/2007 έως σήμερα)

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ  ‘ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΑΓΗΤΩΝ’, ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ  ‘ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ’, ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ  ‘ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔ. ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ (CATERING)’, ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

(Από 16/09/2008 έως σήμερα)

Με βάση την αξιολόγηση της συναφούς επαγγελματικής εμπειρίας των υποψηφίων εκπαιδευτών και τη συνολική διάρκεια αυτής η επιτροπή επέλεξε ως τακτικούς εκπαιδευτές τους παρακάτω:

Α/Α

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

1.       

ΝΙΖΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΓΕΩΠΟΝΟΣ

Α

2.       

ΠΑΛΗΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

Α

Τέλος, η κατανομή των ωρών, όπως παρουσιάζεται στo ωρολόγιο πρόγραμμα που ακολουθεί ως παράρτημα, έγινε μετά από επικοινωνία με τους επιλεγέντες εκπαιδευτές και σε συμφωνία μεταξύ τους σε συνδυασμό με τις ανάγκες για την ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος.

                                                                Υπογραφές

           Ο Πρόεδρος                                                                                      Τα μέλη

                                                                                  Αραπάκης Γεώργιος

Σπυρόπουλος Παναγιώτης                                                            Μαγγανάρη Στέλλα

                                            


                     

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ «ΟΙΝΟΧΟΟΣ - Sommelier»

ΗΜ/ΝΙΑ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ - ΛΗΞΗΣ

ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ

29/01/2018

09:00-12:15

Αμπελώνας Βόρειας Ελλάδας (ποικιλίες)

ΝΙΖΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

4

05/02/2018

09:00-10:30

Αμπελώνας Βόρειας Ελλάδας (ποικιλίες)

ΝΙΖΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

2

10:45 – 12:15

Παραγωγική Διαδικασία

ΝΙΖΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

2

12/02/2018

09:00-12:15

Παραγωγική Διαδικασία

ΝΙΖΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

4

26/02/2018

09:00-12:15

Γνωστές Ετικέτες

ΠΑΛΗΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4

28/02/2018

09:00-12:15

Food Pairing Wine & Tsipouro (αντιστοίχιση φαγητού με κρασί και τσίπουρο) 

ΠΑΛΗΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4

07/03/2018

09:00-12:15

Food Pairing Wine & Tsipouro (αντιστοίχιση φαγητού με κρασί και τσίπουρο) 

ΠΑΛΗΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4

14/03/2018

09:00-12:15

Σερβίρισμα Οίνου

ΠΑΛΗΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4

21/03/2018

09:00-12:15

Σερβίρισμα Οίνου

ΠΑΛΗΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4

  


Για να δείτε το πρακτικό σε μορφή PDF, πατήστε εδώ