Συμβουλευτική

e-Counseling

e-Learning

trainee 265x200

Photo album

/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main

WEBSITE FASHION 

project logo gr rnm

WEBSITE BIKES

project logo ver1

Σύνδεση

https://www.facebook.com/kekpkm

Εξωτερικά νέα

ΣΗΜΑ

ΚΕΔΙΜΙΒ 2 ΠΚΜ ΚΩΔ. 192202633

ΚΕΔΙΒΙΜ 1 ΠΚΜ ΚΩΔ. 192202632

www.kekpkm.gr & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σέρρες 12/1/2021

Αρ. πρωτ :7157

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

«Κατάρτιση και πιστοποίηση δεξιοτήτων και επαγγελματικών προσόντων ανέργων στην εγκεκριμένη περιοχή εφαρμογής ΤΑΠΤΟΚ/ΠΑΑ/ΕΠΑΛΘ στην Ημαθία» και «Κατάρτιση απασχολουμένων στην εγκεκριμένη περιοχή εφαρμογής ΤΑΠΤΟΚ/ΠΑΑ/ΕΠΑΛΘ στην Ημαθία»

Το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ανακοινώνει την υλοποίηση δύο προγραμμάτων κατάρτισης στο πλαίσιο του έργου «Κατάρτιση και πιστοποίηση δεξιοτήτων και επαγγελματικών προσόντων ανέργων στην εγκεκριμένη περιοχή εφαρμογής ΤΑΠΤΟΚ/ΠΑΑ/ΕΠΑΛΘ στην Ημαθία». Το ένα πρόγραμμα κατάρτισης αφορά τον ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ, ενώ το άλλο τον ΥΠΕΥΘΥΝΟ MARKETING ΤΡΟΦΙΜΩΝ.

Η θεωρία του προγράμματος κατάρτισης θα υλοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας e-learning που διαθέτει το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , λόγω των συνθηκών πανδημίας (covid 19) που επικρατούν στην χώρα μας για την προστασία όλων μας. Σε περίπτωση άρσης του lockdown, τα μαθήματα θα υλοποιηθούν διά ζώσης στην αδειοδοτημένη δομή του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Π.Κ.Μ. Ημαθίας, η οποία βρίσκεται στη Βέροια, στην οδό Θεσσαλονίκης 46. Για τα προγράμματα κατάρτισης: «Κατάρτιση και πιστοποίηση δεξιοτήτων και επαγγελματικών προσόντων ανέργων στην εγκεκριμένη περιοχή εφαρμογής ΤΑΠΤΟΚ/ΠΑΑ/ΕΠΑΛΘ στην Ημαθία» η διάρκεια του εκάστοτε προγράμματος  είναι 70 ώρες. Η πρακτική άσκηση θα υλοποιηθεί μέσω Μελετών Περίπτωσης ( studycase ).Τα προγράμματα κατάρτισης προβλέπεται να υλοποιηθούν κατά τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2021.

ΕΓΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΑΠΤΟΚ/ΠΑΑ/ΕΠΑΛΘ

Η περιοχή παρέμβασης ΤΑΠΤΟΚ

Οι καταρτιζόμενοι δικαιούνται εκπαιδευτικό επίδομα 5€ μεικτά ανά ώρα κατάρτισης.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τη συνημμένη αίτηση και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. www.kekpkm.gr, από 12/1/2021 έως 14/2/2021 Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-14:00 ή  στη δομή του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Π.Κ.Μ. Ημαθίας, η οποία βρίσκεται στη Βέροια, στην οδό Θεσσαλονίκης 46. 

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ:

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ και ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ MARKETING ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Π.Κ.Μ. στα τηλέφωνα 23210 45405 και 23313 06903

ΑΡΑΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δ/ΝΤΗΣ ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.. Π.Κ.Μ.

 

flags

diaugeia

ΕΣΠΑ 2014-2020

LogoEKT EYE