Συμβουλευτική

e-Counseling

e-Learning

trainee 265x200

Photo album

/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main

WEBSITE FASHION 

project logo gr rnm

WEBSITE BIKES

project logo ver1

Σύνδεση

https://www.facebook.com/kekpkm

Εξωτερικά νέα

ΣΗΜΑ

Υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης στο πλαίσιο του έργου:

"Εκμάθηση Ελληνικής Γλώσσας και Ανάπτυξη Ψηφιακών Δεξιοτήτων για Ρομά στον Δήμο Ηράκλειας"

 

Το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ανακοινώνει την υλοποίηση δύο προγραμμάτων κατάρτισης με πιστοποίηση, στο πλαίσιο του έργου «Εκμάθηση Ελληνικής Γλώσσας και Ανάπτυξη Ψηφιακών Δεξιοτήτων για Ρομά στον Δήμο Ηράκλειας»

Η θεωρία του προγράμματος κατάρτισης θα υλοποιηθεί στην αδειοδοτημένη δομή του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Π.Κ.Μ. Σερρών, και συγκεκριμένα στο παράρτημα, το οποίο βρίσκεται στο Μελενικίτσι, στο πρώην Δημοτικό Σχολείο. Για το πρόγραμμα κατάρτισης: «Εκμάθηση ελληνικής γλώσσας επίπεδου Α1, Α2, Β1 ή Β2 για Ρομά», η διάρκεια του είναι 250 ώρες και απευθύνεται σε 10 άνεργους Ρομά, οι οποίοι κατοικούν στο Δήμο Ηράκλειας και δεν έχουν κατοχυρώσει την επάρκεια της ελληνικής γλώσσας. Μετά το πέρας της κατάρτισης οι ωφελούμενοι θα οδηγηθούν σε εξετάσεις Πιστοποίησης.

Ενώ για το πρόγραμμα κατάρτισης: «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ», η διάρκεια είναι 100 ώρες και απευθύνεται στην κατάρτιση 26 άνεργων εγγεγραμμένων στα μητρώα του ΟΑΕΔ, απόφοιτοι τουλάχιστον δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι διαβιούν στα Δημοτικά Διαμερίσματα Ηράκλειας. Οι ωφελούμενοι θα οδηγηθούν σε εξετάσεις Πιστοποίησης για απόκτηση πιστοποιητικού στην Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), επιπέδου ‘στοιχειώδες’.

Οι καταρτιζόμενοι δικαιούνται εκπαιδευτικό επίδομα 5€ μεικτά ανά ώρα κατάρτισης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τη συνημμένη αίτηση και να την αποστείλλουν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. www.kekpkm.gr, από 23/10/2020 έως 16/11/2020 Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-14:00 ή στη δομή του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Π.Κ.Μ. Σερρών, η οποία βρίσκεται στο Τέρμα Ομονοίας.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ:

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Π.Κ.Μ. στα τηλέφωνα 23210 45405 και 23210 37865

ΑΡΑΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δ/ΝΤΗΣ ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.. Π.Κ.Μ.

flags

diaugeia

ΕΣΠΑ 2014-2020

LogoEKT EYE