Συμβουλευτική

e-Counseling

e-Learning

trainee 265x200

Photo album

/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main

WEBSITE FASHION 

project logo gr rnm

WEBSITE BIKES

project logo ver1

Σύνδεση

https://www.facebook.com/kekpkm

Εξωτερικά νέα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ - WORKSHOPΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ 2ου EUROPEAN  JOB & MOBILITY ROADSHOW

Υπό την αιγίδα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τα τέσσερα Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, Ξάνθης, Δήμου Θεσσαλονίκης και Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης διοργανώνουν στις Σέρρες ημερίδα με workshopγια το 2ο European  Job & Mobility Roadshow στο πλαίσιο της 2ης  Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Επαγγελματικών Δεξιοτήτων (European Vocational Skills Week).

Στόχος της δράσης είναι η επίσκεψη σε πέντε πρωτεύουσες των νομών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και δύο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ώστε να γνωρίσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες τα προνόμια της κινητικότητας σε επίπεδο σπουδών (προπτυχιακά, μεταπτυχιακά, Erasmus), πρακτικής άσκησης, εργασίας, έρευνας, επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δυνατότητα εργασίας στα Ευρωπαϊκά Θεσμικά Όργανα κλπ.

Στις Σέρρες η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ημέρα Παρασκευή 24/11/2017, 12μμ-5μμ, στην αίθουσα Κ. Καραμανλής του Διοικητηρίου. Στην ημερίδα - workshop  θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι φορέων, δικτύων και ομιλητές μεταξύ άλλων από:

  • Ευρωπαϊκή Επιτροπή,

  • Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης,

  • Erasmus Student Network Greece (ESN Greece),

  • Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής και Europe Direct Ξάνθης,

  • Skywalker.gr,

  • Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βιου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ),

  • EURES Σερρών,

  • Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας κ.ά.

 

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς και τους υπόλοιπους διοργανωτές όχι μόνο η παρουσία σας στην εκδήλωση αλλά και η ενεργή συμμετοχή σας με στόχο την προβολή σχετικών δράσεών σας.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 2321045405 – 2321037865.

 


Για να δείτε την πρόσκληση σε μορφή PDF, πατήστε εδώ

flags

diaugeia

ΕΣΠΑ 2014-2020

LogoEKT EYE