Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Voucher 18-24
Voucher 25-29
Voucher 29-64
Voucher σε τομείς του Τουρισμού
Διασυνοριακό πρόγραμμα PARK
ΤΟΠ.ΕΚΟ Κοινωνικός Στρυμόνας & ΤΟΠΣΑ Σερραϊκή Γη

PARK

Διασυνοριακό Πρόγραμμα PΑRK

Συμβουλευτική

e-Counseling

e-Learning

trainee 265x200

Photo album

/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main
Διαφημιστικό Κε.Δι.Βι.Μ 2 ΠΚΜ
Διαφημιστικό PARK

Σύνδεση

https://www.facebook.com/kekpkm

Εξωτερικά νέα

ΣΗΜΑ

Κε.Δι.Βι.Μ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Τέρμα Ομόνοιας,

62100 Σέρρες

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.kekpkm.gr

2321045405

ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

Το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Α.Ε. ανακοινώνει πως προτίθεται να συνάψει σύμβαση έργου με Στελέχη Συμβουλευτικής για το παράρτημα Βέροιας, το οποίο αφορά την Πράξη «Κατάρτιση και πιστοποίηση δεξιοτήτων και επαγγελματικών προσόντων ανέργων στην εγκεκριμένη περιοχή εφαρμογής ΤΑΠΤΟΚ/ΠΑΑ/ΕΠΑΛΘ στην Ημαθία» και «Κατάρτιση απασχολουμένων στην εγκεκριμένη περιοχή εφαρμογής ΤΑΠΤΟΚ/ΠΑΑ/ΕΠΑΛΘ στην Ημαθία».

Αντικείμενο Εργασίας:

Παροχή Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού για τη διερεύνηση αναγκών, του προσωπικού και επαγγελματικού προσανατολισμού και την κατάρτιση ατομικού σχεδίου δράσης κάθε ωφελουμένου της πράξης.

Η Συμβουλευτική δύναται να αναπτυχθεί σε τρεις (3) ατομικές συνεδρίες ως εξής:

  • Υποδοχή – καταγραφή ωφελούμενων και διερεύνηση αναγκών
  •  Προσωπικός και επαγγελματικός απολογισμός και ανάπτυξη 
  •  Ανάπτυξη και επεξεργασία του ατομικού σχεδίου δράσης 

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο ΠΕ
  • Γνώση Η/Υ
  • Γνώστης Διαχείρισης Προγραμμάτων Κατάρτισης
  • Ένταξη σε Μητρώο Συμβουλευτικής – Εγγεγραμμένοι στο Μητρώο ΕΟΠΠΕΠ ΣΥΥ (Στελέχη Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών) ή Εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Στελεχών Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΥΠΟΜΗΤΡΩΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Α1/ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ)
  • Επαγγελματική Εμπειρία

Η αμοιβή των εκπαιδευτών ανέρχεται στα 17 ευρώ, ανά ώρα κατάρτισης, συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων κρατήσεων και τις εργοδοτικές εισφορές.

Συμπληρωματικά Δικαιολογητικά:

Κρίνεται προαιρετικό να έχουν εκπαιδευτική εμπειρία σε εκπαίδευση ενηλίκων ή να είναι εγγεγραμμένοι σε μητρώα του ΕΟΠΠΕΠ ή των ΛΑΕΚ ή του ΕΦΕΤ.

Συνημμένα:

Αίτηση στελέχους σε μορφή doc

Αίτηση στελέχους σε μορφή pdf

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί παραμένει σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας του, συνεργάτης με το ΚΕΔΙΒΙΜ ΠΚΜ. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να αποστείλουν την αίτηση τους, τα απαραίτητα διακιολογητικά και το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική Διεύθυνση του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από την επόμενη της ημερομηνίας δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης και έως τις 9/11/2020

ΑΡΑΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δ/ΝΤΗΣ ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

flags

diaugeia

ΕΣΠΑ 2014-2020

LogoEKT EYE