Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Voucher 18-24
Voucher 25-29
Voucher 29-64
Voucher σε τομείς του Τουρισμού
Διασυνοριακό πρόγραμμα PARK
ΤΟΠ.ΕΚΟ Κοινωνικός Στρυμόνας & ΤΟΠΣΑ Σερραϊκή Γη

PARK

Διασυνοριακό Πρόγραμμα PΑRK

Κοινωνικός Στρυμόνας

ΤοπΕΚΟ Κοινωνικός Στρυμόνας

Σερραϊκή Γη

ΤοπΣΑ Σερραϊκή Γη

e-Learning

trainee 265x200

Photo album

/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main
Διαφημιστικό Κε.Δι.Βι.Μ 2 ΠΚΜ
Διαφημιστικό PARK

Σύνδεση

https://www.facebook.com/kekpkm

Εξωτερικά νέα

ΣΗΜΑΚΕΔΙΜΙΒ 2 ΠΚΜ ΚΩΔ. 192202633

ΚΕΔΙΒΙΜ 1 ΠΚΜ ΚΩΔ. 192202632

www.kekpkm.gr & info@kekpkm.gr

Σέρρες, 25/9/2020

Αρ. Πρωτ: 7093

 

Ανακοίνωση σύναψης συμβάσεων έργου με εκπαιδευτές στο πλαίσιο του έργου:

«Κατάρτιση και πιστοποίηση δεξιοτήτων και επαγγελματικών προσόντων ανέργων στην εγκεκριμένη περιοχή εφαρμογής ΤΑΠΤΟΚ/ΠΑΑ/ΕΠΑΛΘ στην Ημαθία» και «Κατάρτιση απασχολουμένων στην εγκεκριμένη περιοχή εφαρμογής ΤΑΠΤΟΚ/ΠΑΑ/ΕΠΑΛΘ στην Ημαθία»

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνει την πρόθεση του να συνάψει συμβάσεις έργου με εκπαιδευτές, στο πλαίσιο του έργου «Κατάρτιση και πιστοποίηση δεξιοτήτων και επαγγελματικών προσόντων ανέργων στην εγκεκριμένη περιοχή εφαρμογής ΤΑΠΤΟΚ/ΠΑΑ/ΕΠΑΛΘ στην Ημαθία» και «Κατάρτιση απασχολουμένων στην εγκεκριμένη περιοχή εφαρμογής ΤΑΠΤΟΚ/ΠΑΑ/ΕΠΑΛΘ στην Ημαθία», το οποίο θα υλοποιηθεί στην αδειοδοτημένη, πλήρως εξοπλισμένη δομή που διαθέτει στην ΠΕ Ημαθίας και συγκεκριμένα στο Δήμο Βέροιας. Η κατάρτιση των προγραμμάτων αποσκοπούν στην ενίσχυση των τυπικών προσόντων των ωφελουμένων, στην επέκταση των δεξιοτήτων και ικανοτήτων τους και στην απόκτηση γνώσεων σχετικά με την εργασιακή θέση του Υπαλλήλου Υποδοχής / Εξυπηρέτησης Πελατών που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των τουριστικών μονάδων, σχετικά με τη θέση εργασίας του Υπευθύνου Μάρκετινγκ Τροφίμων αλλά και με τη θέση εργασίας του εξωτερικού πωλητή.

Τα προγράμματα αφορούν: 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ MARKETING ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ/ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

Αμοιβές εκπαιδευτών

Η αμοιβή εκπαιδευτών συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων κρατήσεων:

Χωρίς τίτλο

 

Απαιτούμενα προσόντα :

Η κατάρτιση πραγματοποιείται από εκπαιδευτές ενηλίκων, οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π (πρώην ΕΚΕΠΙΣ).

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

Πτυχία

Πιστοποιητικό Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π

Βιογραφικό σημείωμα

Επαγγελματική ή/και εκπαιδευτική εμπειρία (η οποία αποδεικνύεται με βεβαιώσεις εργοδοτών/ασφαλιστικού φορέα, βεβαιώσεις εκπαιδευτικής εμπειρίας από τα αντίστοιχα ιδρύματα /δομές, Τ.Π.Υ ή Α.Π.Υ) που θα αξιολογηθούν ως εξής:

Αμοιβές εκπαιδευτών

Η αμοιβή εκπαιδευτών συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων κρατήσεων:

Οι ενδιαφερόμενοι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές μπορούν να υποβάλλουν τη συνημμένη αίτηση:

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ

και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε στα γραφεία του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Βέροιας, στην οδό Θεσσαλονίκης 46 από 25/9/2020 έως 2/11/2020 Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-14:00, είτε ηλεκτρονικά στα mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούνται ενδεικτικά, οι εκπαιδευτές να έχουν εκπαιδευτικό υλικό σε μορφή ppt (powerpoints), 15 slides. ανά διδακτική ώρα. Θα αξιολογηθεί επίσης η δυνατότητα από πλευράς χρόνου και επαγγελματικών υποχρεώσεων να συνεισφέρουν στην καλύτερη υλοποίηση των προγραμμάτων.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Π.Κ.Μ. στα τηλέφωνα 23210 45405 και 23313 06903

 ΑΡΑΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δ/ΝΤΗΣ ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.. Π.Κ.Μ.

 

 

flags

diaugeia

ΕΣΠΑ 2014-2020

LogoEKT EYE