PARK

Διασυνοριακό Πρόγραμμα PΑRK

Κοινωνικός Στρυμόνας

ΤοπΕΚΟ Κοινωνικός Στρυμόνας

Σερραϊκή Γη

ΤοπΣΑ Σερραϊκή Γη

e-Learning

trainee 265x200

Photo album

/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main/main
Διαφημιστικό Κε.Δι.Βι.Μ 2 ΠΚΜ
Διαφημιστικό PARK

Σύνδεση

https://www.facebook.com/kekpkm

Εξωτερικά νέα

Σέρρες, 06/02/2018

Αρ. Πρωτ.    6093

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «HOSPITALITY AND CATERING»

Στο πλαίσιο του έργου

"Integrating Bulgaria-Greece cross-border significance historical and archeological assets into one sustainable thematic tourist destination" και ακρωνύμιο

“BORDERLESS CULTURE”.

Το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ανακοινώνει την υλοποίηση του προγράμματος κατάρτισης, με τίτλο: “Hospitality and Catering” και κωδικό 1, στο πλαίσιο της δράσης 4.7. του έργου “Integrating Bulgaria-Greece cross border significance historical and archeological assets into one sustainable thematic tourist destination” και ακρωνύμιο “BORDERLESS CULTURE”.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΩΡΕΣ ΘΕΩΡΙΑΣ
1 Hospitality and  Catering

Επιχειρηματίες, εργαζόμενοι, άνεργοι εν δυνάμει επιχειρηματίες

(10 άτομα)

65

Οι καταρτιζόμενοι δικαιούνται εκπαιδευτικό επίδομα 5 μεικτά ανά ώρα κατάρτισης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις κάτωθι ενότητες:

 

Εκπαιδευτικές ενότητες Περιεχόμενα Ενότητας
Δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής Παρουσίαση του έργου Bordless Culture, Δυνατότητες   ανάπτυξης της περιοχής,Πιθανές διασυνοριακές συνεργασίες, Μέθοδος υλοποίησης του προγράμματος κατάρτισης
Catering: Οργάνωση και Λειτουργία Επισιτιστικής Μονάδας Οργάνωση Εστιατορίου, Το Προσωπικό του Εστιατορίου, Συντονισμός και απόδοση εργασιών
Catering: Τοπική κουζίνα Τοπική Κουζίνα, Είδη και προϊόντα διατροφής   της Κεντρικής Μακεδονίας, Τάσεις και εξελίξεις στη διατροφή
Hospitality: Οργάνωση και Διοίκηση Ξενοδοχειακών Μονάδων Αρχές Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, Ανάλυση και Τμηματοποίηση ξενοδοχειακών μονάδων, Υποδοχή Πελατών, Επικοινωνία, Διαθεσιμότητα-Κρατήσεις,Αφίξεις-Παραμονές-Αναχωρήσεις, Τμήμα Ορόφων - Λειτουργία Housekeeping
Catering: Λειτουργία Κουζίνας και Αίθουσας Πελατών Συνεργασία τμημάτων, Εξοπλισμός, Υποδοχή πελατών – Λήψη παραγγελίας, Τεχνικές Πωλήσεων στο εστιατόριο, Τεχνική Σερβιρίσματος
Οινολογία Ποικιλίες της Ελλάδας και της Μακεδονίας ειδικότερα, Food Pairing Wine & Tsipouro (αντιστοίχιση φαγητού με κρασί και τσίπουρο), Τεχνικές μεταφοράς, παρουσίασης και σερβιρίσματος του κρασιού
Hospitality: Οικονομική Διαχείριση Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Μονάδων Οικονομική Πολιτική Κρατήσεων Ξενοδοχείου, Τιμολόγηση Menu, Κοστολόγηση τροφίμων, Αποθήκευση και διαχείριση προϊόντων, Επιλογή προμηθευτών και προϊόντων
Προβολή και μάρκετινγκ τουριστικού προϊόντος Ξενοδοχειακό Marketing, Δημόσιες Σχέσεις, Μάρκετινγκ Εκδηλώσεων, Social Media Marketing για Τουριστικές Επιχειρήσεις
Υγιεινή και ασφάλεια στο χώρο εργασίας σε επισιτιστικές και ξενοδοχειακές μονάδες Υγιεινή και ασφάλεια στο χώρο εργασίας σε επισιτιστικές και ξενοδοχειακές μονάδες
ΤΠΕ στον Τουρισμό & Σύγχρονα Συστήματα Online Κρατήσεων ΤΠΕ στον Τουρισμό & Σύγχρονα Συστήματα Online Κρατήσεων

 

Το πρόγραμμα κατάρτισης θα υλοποιηθεί στη κεντρική δομή του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις Σέρρες, στο τέρμα Ομονοίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση (διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2. www.kekpkm.gr, από 06/02/2018 έως 16/02/2018, Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-14:00 στη κεντρική δομή στο τέρμα Ομονοίας (πρώην κτήριο ΔΕΣΕ).

Το πρόγραμμα θα υλοποιείται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και προτεινόμενη ημερομηνία έναρξης είναι στις 26/02/2018.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2. Π.Κ.Μ. ΣΤΑ ΤΗΛΈΦΩΝΑ 2321045405 ΚΑΙ 232137865.

ΑΡΑΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δ/ΝΤΗΣ ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2. Π.Κ.Μ.

Συνημμένα:

Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ωφελούμενοι (σε μορφή docx και σε μορφή pdf)

 

  


Για να δείτε την ανακοίνωση σε μορφή PDF, πατήστε εδώ

flags

diaugeia

ΕΣΠΑ 2014-2020

LogoEKT EYE